Terug naar Srebrenica

[slider]

[slide]

srebrenica-13

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

srebrenica-3

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

In de fabriekshal zaten duizenden mensen op elkaar gepakt.

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

Achtergebleven tekeningen op de muren.

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

srebrenica-6

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

srebrenica-4

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

srebrenica-5

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

srebrenica-8

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

Achtergebleven tekeningen op de muren.

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

[slide]

srebrenica-14

[slide_text]

Dutchbat-veteraan Rob Zomer in Srebrenica

Rob Zomer maakte deel uit van het Nederlandse VN-bataljon dat in 1995 de val van de Bosnische enclave Srebrenica meemaakte. Hij woont er nu en begeleidt andere veteranen die er komen om hun demonen te bestrijden. Zie Reader’s Digest van september 2015.

 

[/slide_text]

[/slide]

 

[/slider]